Skip to main content

Launch Super Chill Tennis tijdens Libema Open

Tijdens Libema Open 2024 werd het programma Super Chill Tennis, van Stichting Super Chill, de KNLTB, het Libéma Open, BrabantSport en Combinatory Play gelanceerd. Het doel is om de mentale weerbaarheid van de jeugd te versterken, zowel binnen de sport als daarbuiten. Tennis Events was betrokken bij de uitvoering en voorbereiding van deze lancering.

Tijdens de launch bij het Libéma Open namen meer dan 100 jeugdspelers van Brabantse tennisclubs deel aan interactieve clinics. Hierin leerden ze om de oefeningen van de Super Chill app toe te passen in tennis en in het dagelijks leven, en kregen ze advies van topcoaches zoals Paul Haarhuis en Sven Groeneveld. Ook de Nederlandse topspelers Arantxa Rus (WTA) en Tallon Griekspoor (ATP) deelden hun ervaringen en technieken om rustig te blijven en beter om te gaan met emoties en stress tijdens wedstrijden.

In de komende maanden wordt het pilotprogramma uitgebreid met meer activiteiten bij Brabantse clubs en de KNLTB. Veel dank aan alle jeugdspelers, ouders, trainers en partners voor hun enthousiasme en steun. Samen bouwen wij een mentaal sterke generatie. Download de Super Chill app voor een fris en rustig koppie 🙂

Ik wil meer weten over Super Chill.