Skip to main content

Straattennis

Breng uw tennisclub of evenement onder de aandacht met Straattennis.

Straattennis als tennispromotie

Het straat tennis evenement Tennis op Straat is een geweldige activiteit op straat die voor veel publiciteit en promotie zorgt voor uw tennisvereniging, de gemeente en de tennissport (sporten) in het algemeen.

Programma van het Straattennis

Uw locatie wordt omgebouwd tot ware tennisarena, compleet met centre court tennisbaan, opblaasbare boarding om het veld en extra tennisbaantjes.

Deelnemers kunnen kennis maken met tennis op instuifbasis, maar we kunnen ook een compleet programma met u afstemmen. Een voorbeeld van een programma kan bestaan uit de volgende onderdelen. Er wordt gestart met een swingende warming up op muziek. Het programma bestaat verder uit tennisles, tennismoves , tennischallenges & tennis team matches.

Tijdens tennismoves draait alles om tricks & trucks en wie kan de coolste tennistruck laten zien? Bij tennischallenges worden de kinderen per baan uitgedaagd een tennisopdracht te volbrengen als team, binnen een gestelde tijd (bijvoorbeeld hoe vaak kunnen jullie 6x overspelen binnen 3 minuten). De tennismoves & tennischallenges worden aangepast aan de leeftijd en het niveau.

Locatie

Door heel Nederland.

Prijzen
1 tennis (enter)trainer
U zorgt zelf voor 2 vrijwilligers.
€ 895,00
2 tennis (enter)trainers
€1095,00
Reiskosten
€0,35 per gereden km