Skip to main content

Glow in the Dark Padel

Een unieke padelbeleving voor jong en oud

Glow padel

Beeld jezelf dit eens in: je bevindt je op de padelbaan, omringd door duisternis. Het enige dat je ziet, zijn de fel oplichtende lijnen, de lichtgevende padelballen die door de lucht scheren, het stralende net, en je tegenstander die is uitgedost met gloeiende accessoires. Dit is Glow In The Dark Padel in een notendop – een spektakel dat je zintuigen prikkelt en de adrenaline doet stromen.

Glow In The Dark Padel is niet alleen geliefd bij de jeugd, maar ook bij de ervaren seniorenleden van jouw club. Het tovert een glimlach op ieders gezicht. Dus waar wacht je nog op? Laat jouw club schitteren in het donker met dit sensationele evenement!

Dit lichtspektakel als bedrijfsuitje of als event op jouw club?

Je kunt dit glow event zelf organiseren, maar we kunnen het ook samen doen. De keuze is aan jou!

Wanneer je ervoor kiest om samen het evenement te organiseren, sturen we onze “stralende” gastheer of gastvrouw om je te begeleiden bij het opzetten van een 2,5 uur durende glowexperience.

Je kunt dit fantastische spektakel ook zelf regelen, en wij zorgen voor alle benodigde materialen. Neem een kijkje om te zien wat je nodig hebt en controleer of de materialen beschikbaar zijn op jouw gewenste datum.

Locatie

Door heel Nederland.

Prijzen

Verzorgd event

Prijzen op aanvraag

Huur prijzen (afhaal)

Verlichting per baan

€80,00 excl. BTW

4x LED COB 30 watt lampen en 4x statieven

Decoratiepakket per baan
(2x 50m UV Tape breed, 2x 25m UV Tape smal, 1 bol wol, 8 ballonnen,1x gezichtsstift)

€ 75,00

*  Je haalt de materialen zelf op, op onze locatie in Beverwijk