Skip to main content

Ace & Love boeken!

Het gezelligste tennisduo is een toevoeging voor elk evenement

Ace en Love zijn dé mascottes van de KNLTB

Zowel tennisclubs, scholen, gemeenten en bedrijven kunnen Ace en Love boeken ter promotie van de tennissport en/of tennisclub bij de jeugd. Dit sportieve duo is een meer dan te gekke uitbreiding voor elk tennisevenement voor de kids.

Ace & Love komen graag bij u langs

Boek Ace en Love nu al voor een dagdeel! Er zijn twee aantrekkelijke pakketten beschikbaar: een bezoek van Ace & Love (inclusief een meet-and-greet, natuurlijk!) of een bezoek gecombineerd met een superleuk en volledig verzorgd tennisprogramma.

Willen jullie Ace en Love ook naar jullie club halen? Vul het onderstaande formulier in en vraag vandaag nog jullie bezoek van deze toppers aan. Binnenkort schitteren jullie op de foto met Ace en Love!

Ace en Love Boeken

De populaire Tenniskids mascottes kunnen ook uw vereniging of tennisevent
bezoeken!

Het pakket omvat: Een begeleider + mascottes Ace & Love
De begeleider is de vertaler tussen de mascotte en de kids, omdat mascottes niet kunnen praten zullen ze veel met gebaren werken. Daarnaast is de begeleider ook de “extra ogen” van de mascottes. Een getrainde begeleider is onmisbaar voor het slagen van de act.

MOGELIJKHEDEN:
  • Begeleider kan een activiteit op de baan verzorgen met Ace & Love als middelpunt.
  • Meet en Greet met Ace & Love
  • Op de foto met Ace & Love
  • Ace & Love kunnen onderdeel van een show zijn
  • Ace & Love als supporters langs de baan of op de tribune

*Ace & Love zullen na 20 minuten even pauze houden i.v.m. warmte van de kostuums

Heeft u interesse in een spetterend bezoek van dit gezellige tennisduo? Via onderstaand contactformulier kunt u een offerte opvragen en de beschikbaarheid controleren. Als u zeker wilt zijn van een bezoek, dan adviseren wij tijdig te Ace en Love te boeken om dat de beschikbaarheid beperkt is, zeker in het hoogseizoen.

Locatie

Door heel Nederland.

Prijzen
Prijs en beschikbaarheid op aanvraag! 
Stuur een mail naar: info@tennisevents.nl