Skip to main content

Privétraining met één van onze toppers?

TennisEvents biedt naast tennisclinics voor verenigingen en zakelijke clinics ook privétrainingen aan met Sjeng Schalken, Martin Verkerk of Hellas Eltingh. Een privétraining van onze tennistoppers kan zowel binnen als buiten en zowel individueel als in groepen worden gevolgd.

Privétraining Sjeng Schalken

Kom jij naar Valkenwaard? Ik zal mijn tenniservaringen met je delen.

Privétraining Martin Verkerk

Van mijn servicetips ga jij zeker profiteren tijdens je eerst volgende wedstrijd.

Privétraining Hellas Eltingh

Ik nodig je graag uit voor een privétraining op een unieke locatie op de Veluwe

Privétraining Martin Verkerk of Sjeng Schalken

De puntjes op de i zetten voor een belangrijke wedstrijd of werken aan de zwakke punten van jouw tennisspel? Een privétraining is altijd een goed idee. Martin Verkerk en Sjeng Schalken gingen na hun tenniscarrière aan de slag als tennistrainers, onder meer bij de KNLTB, de Nederlandse tennisbond, in de begeleiding van de grootste tennistalenten van Nederland. Daarnaast verzorgen Verkerk en Schalken trainingen voor TennisEvents.

Privétraining met Hellas Eltingh

Midden op de Veluwe ligt op een fantastische plek een prachtige tennisbaan. Dé plek voor een unieke privé tennisles onder leiding van Hellas Eltingh. Hellas Eltingh is een voormalig top-100 speelster en een ervaren tennistrainster. Een training van Hellas Eltingh kan eventueel worden uitgebreid met een overnachting in Het Houten Huisje van B&B Slapen op nummer 1, met uitzicht over het Veluwse land.

Tenniscadeau

De tennistraining is geschikt voor alle niveaus en leeftijden. Daarnaast kunt u de privétraining ook cadeau geven met onze cadeaubonnen. TennisEvents biedt cadeaubonnen aan voor al haar clinics en activiteiten. Leuk om te geven en leuk om te krijgen!

Voorbeeldprogramma

De privétrainingen vinden plaats bij Valkencourt in Valkenswaard (Sjeng Schalken), een tenniscentrum in de omgeving van Den Haag (Martin Verkerk) en op de Veluwe (Hellas Eltingh). De trainingen zijn bedoeld voor 1-4 personen. In overleg kunnen het aantal personen en de locatie worden aangepast.

90 minuten  Privétraining
30 minuten  Meet & Greet (inclusief tips en tricks van tennistopper)

*Bovenstaand programma is slechts een voorbeeld, de privétraining kan naar wens worden aangepast.

Privétraining boeken

Ben je geïnteresseerd in het boeken van een privétraining? Neem vrijblijvend contact op met TennisEvents. Vul het formulier in of neem contact op via info@tennisevents.nl

Privétraining cadeau

De cadeaubonnen van TennisEvents zijn niet alleen leuk om te geven en te krijgen, maar ook ideaal als item voor een veiling, loterij of andere gelegenheid. De cadeaubonnen zijn er speciaal voor de privétrainingen met onze tennistoppers Martin Verkerk en Sjeng Schalken, maar op aanvraag maken we ze ook voor de clinics, lezingen en andere activiteiten van TennisEvents.

Tenniscadeau kopen?

Wil je een cadeaubon voor een van de activiteiten van TennisEvents bestellen? Vul het invulformulier in of neem direct contact op via info@tennisevents.nl