Jacco Eltingh en de andere tennistoppers geven regelmatig lezingen

Lezingen

Een lezing van een topsporter? Sjeng Schalken, Martin Verkerk en de andere tennistoppers van TennisEvents wonnen in hun carrières grote tennistoernooien en schitterden tijdens Grand Slams, maar kregen stuk voor stuk ook te maken met blessures, teleurstellingen en andere tegenslagen. Tijdens een lezing delen ze de belangrijkste lessen uit hun tenniscarrières.

Lezing topsporter

Bij topsport denken mensen misschien niet direct aan het bedrijfsleven. Toch zijn er veel overeenkomsten. Focus, passie, toewijding, inzet, doorzettingsvermogen en teamwork zijn zowel in het bedrijfsleven als in een topsportcarrière essentieel om de top te bereiken. Een lezing van een topsporter is dan ook een goed idee. Een lezing van TennisEvents geeft niet alleen een mooi inkijkje in  sportieve leven van een van onze tennistoppers, maar levert ook leerzame inzichten op.

Clinic en lezing topsporter combineren

De lezingen van TennisEvents zijn ideaal om te combineren met een clinic of demonstratiewedstrijd van onze tennistoppers. De clinics met Sjeng Schalken, Kiki BertensMartin Verkerk of een van de andere tennistoppers van TennisEvents zijn een leuke manier om na een lezing van een topsporter zelf sportief bezig te zijn. De clinics zijn geschikt voor alle niveaus en leeftijden. Liever kijken hoe onze tennistoppers het doen? Boek dan een demonstratiewedstrijd.

Tennistopper boeken voor een lezing?

Wil je een van onze tennistoppers boeken voor een lezing of als dagvoorzitter? Vul het contactformulier in of neem direct contact op via info@tennisevents.nl om vrijblijvend te vragen naar de mogelijkheden.