Skip to main content

Demonstratiewedstrijd padel

Bij onze padeltoppers wisselen tijdens een demonstratiewedstrijd geweldige punten en komische momenten elkaar af.

BOEK EEN DEMONSTRATIEWEDSTRIJD

Ervaar de pracht van hoogstaand padelspel tijdens een demonstratiewedstrijd van PadelEvents. Nationale toppers, waaronder Uriël Maarsen, Nikander Damianos en Bart van Kampen, laten zien waarom padel zo’n populaire sport is.

Padeltoppers vs clubkampioenen

De padeltoppers kunnen elkaar uitdagen, maar het wordt pas echt spannend wanneer ze het opnemen tegen de clubkampioen(en), de beste padelspeler(s) van de vereniging, of de gelukkige winnaar(s) van een prijsvraag, veiling of loterij.

PADELCLINIC EN DEMONSTRATIEWEDSTRIJD

Combineer een demonstratiewedstrijd met een boeiende padelclinic. Tijdens de clinic begeleiden onze toppers deelnemers bij het ontwikkelen van diverse technieken en tactieken binnen de padelsport. Geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

Een demonstratiewedstrijd van PadelEvents kan afzonderlijk worden geboekt of in combinatie met een (zakelijke) tennisclinic en/of lezing. We stellen graag een op maat gemaakt voorstel op voor jouw vereniging of bedrijf.

DEMONSTRATIEWEDSTRIJD BOEKEN

Wil je een demonstratiewedstrijd boeken? Neem vrijblijvend contact op met PadelEvents. Vul het formulier in of bereik ons via info@tennisevents.nl.

Locatie

Door heel Nederland.

Prijzen
Op aanvraag