Skip to main content

Evian Tennis on Tour

5 KNLTB clinics waaruit gekozen kan worden: Jeugd clinic, volwassen clinic, rolstoel tennis clinic, G-tennis clinic of een clinic met een topper

Een tennisfeest op jouw vereniging?

Heeft jouw vereniging een speciaal evenement op de planning staan? Ben je nog op zoek naar een leuke invulling van je programma? Evian Tennis on Tour helpt jouw vereniging met de organisatie en maakt er een echt tennisfeest van! Het promotieteam geeft onder andere een clinic, regelt tennismaterialen en zorgt voor leuke tennischallenges.

Een echt tennisfeest

Of je nu een open dag, viering van een jubileum, opening van nieuwe banen of een ander evenement op de vereniging organiseert, een programma samenstellen en organiseren kan best een uitdaging zijn. Wanneer je evian Tennis on Tour inschakelt, komt er een promotieteam van de KNLTB naar jouw vereniging om van jouw event een feestje te maken! Het promotieteam geeft onder andere een clinic, regelt tennismaterialen en zorgt voor leuke tennischallenges. En wil je helemaal iets speciaals doen, dan kun je er ook nog voor kiezen om een (oud-)toptennisser een clinic of demonstratiewedstrijd te laten geven. Met al zijn ervaring weet het promotieteam als geen ander hoe het er een topevent van kan maken!

Pakketten

Evian Tennis on Tour kun je voor verschillende doelgroepen (leden en niet-leden) inzetten. Er zijn verschillende pakketten:

Bekijk de pakketten en boek evian Tennis on Tour, zodat we van jouw event een echt tennisfeest kunnen maken!

Locatie

Door heel Nederland.

Prijzen

De aanvragen verlopen via de website van de KNLTB.

Hier staan ook alle prijzen vermeld.

Meer info