Skip to main content

Demonstratiewedstrijd

Onze tennistoppers schitterden tijdens Grand Slams, wonnen ATP-titels en stonden in de top van de wereldranglijst. Tijdens een demonstratiewedstrijd met onze tennistoppers wisselen fantastische punten en hilarische momenten elkaar af.

Boek een demonstratiewedstrijd

Niets is mooier dan genieten van een tenniswedstrijd van hoog niveau. Tijdens een demonstratiewedstrijd van TennisEvents laten tennistoppers als Sjeng Schalken, Martin Verkerk, Paul Haarhuis, Jacco Eltingh en Kiki Bertens zien dat zij het tennissen nog niet verleerd te zijn.

Tennistoppers

Onze tennistoppers schitterden tijdens Grand Slams, wonnen ATP-titels en stonden in de top van de wereldranglijst. Tijdens een demonstratiewedstrijd met onze tennistoppers wisselen fantastische punten en hilarische momenten elkaar af. De tennistoppers die via TennisEvents kunnen worden geboekt zijn Sjeng SchalkenJacco EltinghPaul HaarhuisKiki Bertens en Martin Verkerk.

Tennistoppers vs clubkampioenen

De tennistoppers kunnen tegen elkaar spelen, maar nog veel leuker is het om de tennistoppers te laten spelen tegen de clubkampioen(en), de beste tennisser(s) van de vereniging of de gelukkige winnaar(s) van een prijsvraag, veiling of loterij. De wedstrijd kan bestaan uit een enkelspel, een dubbelspel of een enkelspel en een dubbelspel.

Tennisclinic en demonstratiewedstrijd

Een demonstratiewedstrijd kan worden gecombineerd met een tennisclinic. Tijdens de tennisclinics wordt er onder begeleiding van onze tennistoppers gewerkt aan verschillende technieken en tactieken van de tennissport. Leuk voor alle leeftijden en niveaus.

Voorbeeldprogramma 

Een demonstratiewedstrijd van TennisEvents kan apart worden geboekt of in combinatie met een (zakelijke) tennisclinic en/of lezing. Wij maken graag een voorstel op maat voor uw vereniging of bedrijf.

45 minuten   Enkelspel
45 minuten   Dubbelspel met extra spelers

* Bovenstaand programma geldt slechts als voorbeeld, een tennisclinic kan geheel naar wens worden ingevuld.

Demonstratiewedstrijd boeken

Ben je geïnteresseerd in het boeken van een demonstratiewedstrijd? Neem vrijblijvend contact op met TennisEvents. Vul het formulier in of neem contact op via info@tennisevents.nl.

Locatie

Door heel Nederland.

Prijzen
Op aanvraag

Neem contact op voor jullie prijs!