Skip to main content

Zakelijke Tennisclinic

Een zakelijke tennisclinic is de perfecte keuze voor een sportief bedrijfsuitje.

Zakelijke clinic

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje met collega’s of relaties? TennisEvents biedt zakelijke tennisclinics aan voor bedrijven, businessclubs en andere groepen. De combinatie van een tennisclinic met een lezing van onze tennistoppers maakt jouw bedrijfsuitje niet alleen sportief en leuk, maar ook leerzaam en inspirerend.

Sportief bedrijfsuitje

Een zakelijke tennisclinic is de perfecte keuze voor een sportief bedrijfsuitje. Ideaal om aan de teambuilding te werken en elkaar op een informele manier te leren kennen. De tennisclinics van TennisEvents zijn bovendien geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Dankzij de deskundige begeleiding van onze tennistoppers en ervaren tennistrainers beleeft iedereen een dag om niet snel te vergeten.

Zakelijke tennisclinic met tennistoppers

De aanwezigheid van een van onze tennistoppers maakt elk bedrijfsuitje, teambuilding of netwerkevenement helemaal compleet. Sjeng Schalken stond in de halve finale van de US Open, terwijl Martin Verkerk finalist was op Roland Garros. Nog steeds kunnen Schalken en Verkerk geweldig tennissen – iets dat ze graag laten zien tijdens een demonstratiewedstrijd. Daarnaast maken de tennistoppers van alle deelnemers een betere tennisser. Liever Kiki Bertens of een andere tennistoppers als prominent? Geen probleem, we denken graag mee.

Zakelijke tennisclinic en lezing

Onze tennistoppers kwamen overal ter wereld, wonnen verschillende grote toernooien en verdienden miljoenen, maar ze kregen ook te maken met blessures en andere tegenslagen. In een lezing delen onze tennistoppers de belangrijkste lessen uit hun tenniscarrière.

Voorbeeldprogramma zakelijke tennisclinic

De zakelijke tennisclinics van TennisEvents kunnen volledig op maat worden gemaakt. Zo is het mogelijk om de dag te combineren met lunch en/of diner en om een toernooiopzet aan het programma toe te voegen. Kijk hieronder hoe het bedrijfsuitje eruit zou kunnen komen zien.

14:00  Ontvangst met lunch en uitleg
15:00  Aanvang zakelijke tennisclinic
16:30  Start wedstrijdprogramma
18:00  Einde zakelijke tennisclinic
18:15  Borrel met prijsuitreiking
18:30  Dinerbuffet en borrel
20:00  Einde programma

*Bovenstaand programma is slechts een voorbeeld, een zakelijke tennisclinic kan geheel naar wens worden ingevuld.

Zakelijke Tennisclinic boeken

Ben je geïnteresseerd in een zakelijke tennisclinic voor een personeelsuitje of teambuilding? Neem dan vrijblijvend contact op met TennisEvents. Vul het formulier in of neem contact op via info@tennisevents.nl.

Locatie

Door heel Nederland.

Prijzen
Op aanvraag

Neem contact op voor jullie prijs!