Skip to main content

Wimbledon clinic

Speel met de rackets van de legends, zoals: John McEnroe, Boris Becker, Ivan Lendl, Steffi Graf en Pete Sampras

Hou(t) je van tennis?

Stel je eens voor: Met de hele vereniging/ bedrijf maak je een reis door de tennistijd. Van de tijd dat iedereen voornamelijk witte kleding droeg, van de lange sokken en hoge kousen, tot de tijd van de korte strakke broekjes. Zou het niet fantastisch zijn om met ‘oude’ rackets te gaan tennissen zoals ‘de legends van weleer’ dat deden? Deze clinic is ideaal voor een jubileumfeest.

Programma Wimbledon clinic

Tijdens de Wimbledon tennisclinic komt de tennis(enter)trainer geheel in style op uw tennispark.  Met verschillende ouderwetse tennis oefenvormen zult u straks weer tennis in zijn puurheid gaan ervaren. Op uw vereniging zullen we de vroegere sfeer laten (her) beleven. Het zal een feest van herkenning zijn.

Uiteraard zorgen wij voor mooie aankleding op en rond uw tennispark. ‘Lets go back to the 70’s, 80’s & 90’s. Natuurlijk spelen wij met de échte witte tennisballen, en met al die klassieke rackets (her)beleven wij het ouderwetse gevoel op jullie tennispark.

Voordat de deelnemers zelf de baan op gaan, ontvangen zij een houten of aluminium tennisracket waarmee ze de verschillende clinics zullen gaan spelen.

Na afloop worden er nog een paar opvallende deelnemers op passende wijze in het zonnetje gezet.

Locatie

Door heel Nederland.

Prijzen
1 tennis (enter)trainer
U zorgt zelf voor 2 vrijwilligers.
€ 695,00
2 tennis (enter)trainers
€895,00
Reiskosten
€0,35 per gereden km