Rolstoel tennisclinic

Tijdens deze clinic olv. (oud) spelers uit de wereldtop ervaar zelf hoe goed de Nederlandse rolstoel tennissers zijn. 

Deze unieke en motiverende clinic kan op jouw tennisvereniging plaatsvinden, maar is ook zeer geschikt als zakelijk event. De combinatie van een rolstoel tennisclinic en het verhaal dat de topspeler met de groep deelt, maakt jouw event niet alleen sportief, maar ook leerzaam en inspirerend

Aanhanger vol rolstoelen

De rolstoel tennistopper komt met een tennistrainer van TennisEvents en een aanhanger vol rolstoelen aan op de locatie. Al tijdens de warming up, neem je plaats in de rolstoel. Eerst even leren hoe je je moet bewegen over de baan en vervolgens komt het racket erbij. De topper geeft de deelnemers tips en bovendien mag iedereen hem / haar ook even uitdagen.

Tijdens de clinic nemen we 12 rolstoelen mee. Er zullen maximaal 6 deelnemers op de baan bij de rolstoel tennistopper spelen, de overige 6 spelen bij de tennistrainer van TennisEvents. Gedurende de clinic wisselen de groepen van baan, zodat iedere deelnemer bij de tennistopper gespeeld heeft.

Bij grotere groepen wordt vooraf in overleg het programma bepaald.

De Nederlandse rolstoel tennissers zijn de beste van de wereld en spelen gedurende het jaar toernooien over de gehele wereld. Afhankelijk van hun wedstrijdschema bekijken we , welke topper op jullie voorkeursdatum beschikbaar is.

Rolstoel tennisclinic boeken

Neem vrijblijvend contact op met TennisEvents. Vul ons formulier in of neem contact op via info@tennisevents.nl