Onze tennistoppers: Hellas Eltingh

Hellas Eltingh is een voormalig tennisprof en een ervaren tennistrainster. TennisEvents biedt privétrainingen aan met Eltingh. De privétraining vindt plaats op de Veluwe en kan tevens worden gecombineerd met een overnachting.

Profiel Hellas Eltingh

Geboren 21 juni 1968, Apeldoorn
Tenniscarrière 1985-1992
ATP titels 0
Hoogste ranking 110 (singles), 98 (dubbelspel)
Grand Slams
Singles
Australian Open Tweede ronde (1988)
Roland Garros Tweede ronde (1988)
Dubbelspel
Australian Open Tweede ronde (1988)
Roland Garros Eerste ronde (1987, 1990, 1991)
Wimbledon Eerste ronde (1990, 1991)
US Open Eerste ronde (1990)

Biografie

Eltingh (toen nog Ter Riet) behoorde in de jaren ’80 tot het Nederlandse Fed Cup team. In 1988 haalde ze twee keer de tweede ronde van een Grand Slam. Op de Australian Open was Hana Mandlíková te sterk, op Rolland Garos stuitte Eltingh op Martina Navrátilová. In 1991 bereikte Eltingh haar hoogste positie op de wereldranglijst: 110e. In het dubbelspel nam ze deel aan alle vier de Grand Slam toernooien, met een plaats in de tweede ronde – in 1988 op de Australian Open – als beste resultaat.

Privétraining Hellas Eltingh

In 1997 trouwde Hellas met Jacco Eltingh. Samen met hun drie kinderen wonen ze in Epe, in het hart van de Veluwe. Via TennisEvents kun je een privétraining van Hellas Eltingh boeken.

Privétraining met overnachting

De privétraining uitbreiden met een overnachting? Samen met B&B Slapen op nummer 1 biedt TennisEvents een uniek arrangement voor tennisliefhebbers. Privétraining in combinatie met 2 overnachtingen in het Houten Huisje op de Veluwe!

Programma

  • Ontvangst met koffie/thee en een Gelderse lekkernij
  • Twee uur privétraining op een prachtige tennisbaan midden in de bossen op de Veluwe
  • Na afloop een gezonde lunch op locatie
  • 2x overnachting in het Houten Huisje op de Veluwe (extra overnachting € 115,-)
  • Uitgebreid ontbijt
  • Flesje heerlijke wijn bij aankomst in de B&B

Prijs: € 539,- (incl. btw) op basis van 2 personen

NB: Het is nu ook mogelijk om bij uw gastvrouw van het Houten Huisje een heerlijke voetreflex- ontspanningsmassage te boeken. Kortom volop ontspannen en genieten na een dag met sportieve activiteiten!

Privétraining boeken?

Ben je geïnteresseerd in een privétraining ? Vul het contactformulier in of neem direct contact op met TennisEvents. TennisEvents is per mail bereikbaar via info@tennisevents.nl en telefonisch via 0412-405280.