Sjeng Schalken tijdens een tennisclinic voor kinderen

Tennisclinic

Een tennisclinic bij je tennisvereniging of bedrijfuitje?  TennisEvents biedt tennisclinics aan voor alle gelegenheden, leeftijden en niveaus. De clinics worden verzorgd door tennistoppers als Sjeng Schalken en Martin Verkerk. De voormalig tenniskampioenen maken van de tennisclinics van TennisEvents een onvergetelijke gebeurtenis.

Tennisclinic van Sjeng Schalken of Martin Verkerk

Een tennisclinic van tennistoppers als Sjeng Schalken , Kiki BertensMartin Verkerk of Paul Haarhuis maakt van iedere deelnemer een betere tennisspeler. Tijdens de tennisclinics wordt er via verschillende oefeningen en spellen gewerkt aan de forehand, backhand, service, volley en andere aspecten van de tennissport. De tennistoppers en tennistrainers delen tijdens de tennisclinics daarnaast verschillende technische en tactische tips.

Tennisclinics voor alle leeftijden en niveaus

Onze tennisclinics zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Zelfs mensen die nog nooit een tennisracket hebben aangeraakt, zullen plezier beleven aan de tennisclinics van TennisEvents en direct profijt hebben van de tips en trics van onze tennistoppers. Een leuke manier om nieuwe leden te werven voor de tennisclub of sportief bezig te zijn samen met collega’s.

Demonstratiewedstrijd

De tennisclinics van TennisEvents kunnen worden gecombineerd met een demonstratiewedstrijd van onze tennistoppers. De tennistoppers kunnen tegen elkaar spelen, maar bijvoorbeeld ook tegen leden van de tennisvereniging.

Voorbeeldprogramma tennisclinics

TennisEvents biedt tennisclinics in verschillende soorten en maten aan. Onderstaand voorbeeldprogramma is gebaseerd op een vereniging met 8 tennisbanen en maximaal 64 deelnemers.

13:45 uur  Welkomstwoord
14:00 uur  Warming-up en groepsfoto
14:15 uur  Start tennisclinic: 8 onderdelen van 15 minuten
16:30 uur  Demonstratiewedstrijd tennistoppers
17:00 uur  Einde tennisclinic en netwerken in het clubhuis

* Bovenstaand programma geldt slechts als voorbeeld, een tennisclinic kan geheel naar wens worden ingevuld.

Tennisclinic boeken

Bestaatjouw tennisvereniging binnenkort bijvoorbeeld 50 jaar of ben je op zoek naar een bijzonder personeelsuitje? Neem vrijblijvend contact op met TennisEvents. Vul ons formulier in of neem contact op via info@tennisevents.nl