Paul Haarhuis tijdens een van zijn tennisclinics

Tennisclinics

Van tennisclinics voor de jongste jeugd tot zakelijke clinics en van een demonstratiewedstrijd van onze tennistoppers tot privétrainingen. Het is allemaal mogelijk via TennisEvents.  Viert jouw tennisvereniging binnenkort een jubileum of ben je op zoek naar sportief bedrijfsuitje? Bij TennisEvents ben je aan het juiste adres. 

Tennisclinic

TennisEvents verzorgt tennisclinics voor alle leeftijden en verschillende niveaus. De tennisclinic wordt nog specialer met de aanwezigheid van een van onze tennistoppers, zoals Roland Garros-finalist Martin Verkerk en negenvoudig ATP-winnaar Sjeng Schalken. Ook is het mogelijk om de clinic te combineren met een demonstratiewedstrijd.

Demonstratiewedstrijd

De tijd dat onze tennistoppers schitterden tijdens Grand Slams mag dan al even achter ons liggen, nog steeds is het genieten wanneer Jacco Eltingh, Paul Haarhuis en Sjeng Schalken op de baan staan. De tennistoppers kunnen de demonstratiewedstrijd zowel tegen elkaar spelen als tegen leden van de tennisclub, sponsoren en andere gelukkigen.

Zakelijke clinic

Een tennisclinic is ook een ideale activiteit voor een sportief bedrijfsuitje, teambuilding of netwerkbijeenkomst. Naast sportief bezig zijn met collega’s, zakenrelaties of klanten kun je een zakelijke clinic combineren met een lezing van een van onze toppers, waarin ze onder meer vertellen over de overeenkomsten tussen topsport en het bedrijfsleven.

Privétraining tennistoppers

Naast de organisatie van tennisclinics, demonstratiewedstrijden en zakelijke clinics bemiddelen we in privélessen van tennistoppers. Sjeng Schalken, Martin Verkerk of Hellas Eltingh leren je de fijne kneepjes van het tennisvak. Ook ideaal om te geven als cadeau!