Padelclinics onder leiding van NL topper Uriel Maarsen

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland. Het is namelijk heel erg makkelijk om te leren en de fun-factor is enorm, zeker als je een padelclinic boekt olv. Uriël Maarsen of een andere nationale topper!

Padelclinics voor alle niveaus

Tennis Events organiseert naast tennisevenementen op maat ook verschillende padelevents en demonstraties door heel Nederland. Opent jouw vereniging padelbanen en wil je eens kennis maken met deze te gekke sport op je vereniging? We helpen je graag. Ook ervaren spelers kunnen tijdens een padelclinic olv. nationale topspelers zoals Uriël Maarsen, direct profijt hebben van de tips en trucs die tijdens de clinic gegeven worden. Wil je een zakelijk sportief event organiseren, dan is een padelclinic met aansluitend een (bedrijven)toernooi een ideale bedrijfsuitje of netwerkevent.

Boek een padel topper

TennisEvents biedt de mogelijkheid om diverse Nederlandse padeltoppers te boeken voor jouw padelevent. Dit is dé kans om tips te krijgen van de beste padelspelers van ons land. Dit is leuk voor de beginnende padelspeler en voor degene die al langer gek zijn van padel. Het boeken van een padeltopper is een geweldige ervaring die jullie niet snel zullen vergeten!

Padelclinic van Uriël Maarsen

Een padelclinic van Uriël Maarsen maakt van iedere deelnemer een betere padelspeler. Tijdens de clinic wordt er via oefeningen en spelvormen gewerkt aan het verbeteren van de tactiek van het padelspel en zul je werken aan de techniek van de padel specifieke slagen.

Boek een padelclinic

Opent jouw vereniging binnenkort nieuwe padelbanen of ben je op zoek naar een bijzonder bedrijsfevent? Neem vrijblijvend contact op met TennisEvents. Vul ons formulier in of neem contact op via info@tennisevents.nl

We bespreken samen al jouw wensen en gaan wij ervoor zorgen dat je een offerte op maat ontvangt. Tot snel!