Skip to main content

Padel reis naar Alicante

Vlieg mee naar Spanje voor jullie padel reis naar Alicante!

Padel reis naar Alicante

Een padelreis naar Alicante biedt een prachtige combinatie van sport en cultuur aan de zonnige Costa Blanca. Tijdens deze reis krijg je 8 uur professionele training en kun je meedoen aan toernooien, geschikt voor alle niveaus. Naast het verbeteren van je padelvaardigheden, verken je Alicante’s rijke historie en bezienswaardigheden, zoals het indrukwekkende Castillo de Santa Bárbara met uitzicht over de stad, het sfeervolle oude centrum en de levendige boulevard Explanada de España. Ontdek de mediterrane charme van deze bruisende stad en geniet van zon, zee en sport in een ontspannen sfeer.

Wat zit inbegrepen bij jouw padel reis naar Alicante?

Ontdek de zonovergoten charme van Alicante met onze zorgvuldig geselecteerde padelreizen. Of je nu beginner bent of een ervaren speler, bij Tennis Events en Padel bieden we een unieke vakantie-ervaring in deze prachtige stad aan de Costa Blanca. Geniet van intensieve trainingen, spannende toernooien en ontspanning, terwijl je het beste van Alicante ontdekt. Bezoek iconische plekken zoals het Castillo de Santa Bárbara en de Explanada de España, en til je padelvaardigheden naar een hoger niveau tijdens een onvergetelijke vakantie.

Top accommodatie

Tijdens je padel reis in Alicante zorgen wij voor luxe en comfortabele accommodaties die dicht bij de padelbanen liggen, zodat je altijd op de beste locatie bent voor zowel ontspanning als sport.

Leuke en vooral smakelijke uitstapjes

Ervaar de lokale cultuur tijdens je padel reis naar Alicante door deel te nemen aan geplande uitstapjes. Proef traditionele gerechten, ontdek lokale markten en geniet van alles wat de regio te bieden heeft.

Uitdagende padel trainingen

Onze professionele padeltrainers bieden in totaal 8 uur aan trainingen aan, speciaal ontworpen voor jouw padel reis in Spanje. Geschikt voor alle niveaus, krijg je de kans om je techniek en tacktiek te verbeteren.

Fanatiek weekend toernooi

Doe mee aan een spannend weekend toernooi tijdens je padel reis in Alicante en meet je krachten met andere enthousiaste padel spelers. Het is de perfecte manier om je nieuwe vaardigheden in de praktijk te brengen.