Skip to main content

Padel reis naar Marbella

Geniet van een onvergetelijke padel reis naar Marbella

Padel reis naar Marbella

Een padelreis naar Marbella combineert luxe, sport en ontspanning. Naast 8 uur professionele padeltraining en een toernooi, biedt Marbella het perfecte decor met zijn glamoureuze jachthaven, Puerto Banús, en prachtige stranden. Verken de charmante oude stad met zijn smalle straatjes, witte huizen en lokale boetieks, of geniet van de zon aan de Costa del Sol. Deze reis biedt een unieke kans om je padelvaardigheden te verbeteren, terwijl je geniet van het mediterrane klimaat en de rijke cultuur van een van Spanje’s meest exclusieve bestemmingen.

Wat zit inbegrepen bij jouw padel reis naar Marbella?

Ontdek de zonovergoten luxe van Marbella met onze zorgvuldig geselecteerde padelreizen. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, bij Tennis Events en Padel bieden we een unieke vakantie-ervaring in deze glamoureuze stad aan de Costa del Sol. Geniet van intensieve trainingen, spannende toernooien en ontspanning, terwijl je het beste van Marbella ontdekt, van de stijlvolle jachthaven Puerto Banús tot de charmante oude stad. Verhoog je padelvaardigheden en beleef een onvergetelijke sportieve vakantie in het zonnige Marbella.

Top accommodatie

Tijdens je padel reis in Marbella zorgen wij voor luxe en comfortabele accommodaties die dicht bij de padelbanen liggen, zodat je altijd op de beste locatie bent voor zowel ontspanning als sport.

Leuke en vooral smakelijke uitstapjes

Ervaar de lokale cultuur tijdens je padel reis naar Marbella door deel te nemen aan geplande uitstapjes. Proef traditionele gerechten, ontdek lokale markten en geniet van alles wat de regio te bieden heeft.

Uitdagende padel trainingen

Onze professionele padeltrainers bieden in totaal 8 uur aan trainingen aan, speciaal ontworpen voor jouw padel reis in Spanje. Geschikt voor alle niveaus, krijg je de kans om je techniek en tacktiek te verbeteren.

Fanatiek weekend toernooi

Doe mee aan een spannend weekend toernooi tijdens je padel reis in Marbella en meet je krachten met andere enthousiaste padel spelers. Het is de perfecte manier om je nieuwe vaardigheden in de praktijk te brengen.