Skip to main content

Boek jouw ultieme padel reis naar Spanje!

Speel padel op de mooiste, zonnige locaties in Spanje. Of je nu beginner bent of gevorderd, wij bieden intensieve trainingen, spannende toernooien en volop ontspanning.

Kies je bestemming

Padel reis Sevilla

Sevilla, de bruisende hoofdstad van Andalusië, biedt de perfecte mix van sport en cultuur voor een padel reis in Spanje. Naast uitdagende padel trainingen, kun je genieten van tapas, flamenco en de prachtige historische architectuur van de stad.

Padel reis Marbella

Bekend om zijn luxe en stranden, is Marbella een topbestemming voor een padel reis in Spanje. Geniet van het mediterrane klimaat, exclusieve padel clubs en ontdek de charmante oude stad met zijn smalle straatjes en stijlvolle boetieks.

Padel reis Alicante

Alicante, gelegen aan de Costa Blanca, combineert zon, zee en padel op de best mogelijke manier voor een padel reis in Spanje. De stad biedt prachtige stranden, een ontspannen sfeer en talloze mogelijkheden om de lokale keuken te proeven en de cultuur te ontdekken.

Wat zit inbegrepen bij jouw padel reis in Spanje?

Onze padel reizen vinden plaats in vaste weekenden, waarin je samen met een gezellige groep hetzelfde programma volgt. We houden natuurlijk rekening met jouw speelniveau, zodat je altijd speelt tegen gelijkwaardige tegenstanders en de trainingen uitdagend blijven.

Met 4 spelers per baan en een coach die je begeleidt, ben je altijd actief bezig! Daarnaast geniet je van de perfecte combinatie van zon, sport en cultuur voor een onvergetelijk weekend.

Klaar om mee te doen? Vraag naar de beschikbare data van jouw favoriete bestemming.

Wil je liever met je eigen groep naar één van de bestemmingen? Ook dit is mogelijk. Vul het aanvraag formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw reiswensen te bespreken.

Uitdagende padel trainingen

Onze professionele padeltrainers geven 8 uur aan training tijdens jouw padelreis in Spanje. Geschikt voor alle niveaus, zodat je jouw techniek en tactiek kunt verbeteren!

Fanatiek weekend toernooi

Speel mee in een spannend weekendtoernooi tijdens je padelreis in Spanje en daag andere enthousiaste (lokale) spelers uit. De perfecte kans om je nieuwe skills te testen!

Top accommodatie

Tijdens je padelreis in Spanje verblijf je in luxe, comfortabele accommodaties dicht bij de banen, voor de perfecte combinatie van ontspanning en sport.

Leuke en vooral smakelijke uitstapjes

Ervaar de lokale cultuur tijdens je padelreis in Spanje met geplande uitstapjes. Proef traditionele gerechten, bezoek lokale markten en ontdek de regio!

Wat kost een padel reis in Spanje?

Bij Padel Events bieden we padel reizen naar Spanje vanaf €499 per persoon, met opties voor elk budget. Neem contact op voor prijzen en beschikbaarheid.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van onze padel reizen in Spanje. Wij helpen je graag met het plannen van jouw ideale padelavontuur!