KNLTB Uitleenloket verzorgt de uitleen van verschillende tennismaterialen

KNLTB loket: tennismaterialen lenen

Tennismaterialen lenen? TennisEvents beheert in opdracht van de KNLTB het KNLTB Tennisloket. Het KNLTB Tennisloket is een uitleenprogramma waar tennisverenigingen, scholen en andere geïnteresseerde partijen rackets, ballen en andere tennismaterialen kunnen lenen om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de tennissport.

Tennismaterialen lenen

Samen met de KNLTB en partner Dunlop zijn verschillende pakketten samengesteld, bestaande uit meerdere rackets, pylonnen en (foam)ballen. De pakketten zijn gemaakt voor verschillende leeftijden. Naast de tassen voor jeugdspelers is er ook een pakket voor volwassen, bovendien bestaat het aanbod uit tennisnetten van 3 en 6 meter en een Ace & Love gatendoek.

Open dag en tennis op school

De materialen die door TennisEvents via het KNLTB Tennisloket worden uitgegeven, kunnen voor verschillende gelegenheden worden ingezet. Tennisverenigingen kunnen de extra materialen gebruiken om kinderen in de buurt uit te nodigen voor een kennismaking met tennis of een open dag om nieuwe leden te werven, maar ook BSO’s, (basis)scholen en buurtsportcoaches kunnen bij het KNLTB Tennisloket terecht.

Tennismaterialen huren?

Kijk voor het assortiment en andere vragen over het KNLTB Uitleenpakket op www.knltb-uitleen.nl. Neem voor vragen over KNLTB Uitleenloket contact op via knltb@uitleen.nl of bel naar 06-19047880 (iedere werkdag tussen 09.00 en 15.00 uur).