Jacco Eltingh en Paul Haarhuis zijn de oprichters van TennisEvents

Oprichters

Jacco Eltingh en Paul Haarhuis zijn de oprichters van TennisEvents, dat tegenwoordig in handen is van Creatics uit Beverwijk. Jacco en Paul zijn als voormalig tennistoppers nog wel steeds verbonden aan TennisEvents en te boeken voor clinics en andere events. 

Jacco Eltingh en Paul Haarhuis

Nadat ze hun succesvolle tenniscarrière beëindigden, gingen Eltingh en Haarhuis samen aan de slag in het bedrijfsleven. Nederlands meest succesvolle mannendubbel ooit richtte TennisEvents, waarmee ze clinics, trainingen en verschillende andere tennisactiviteiten organiseerden – waaronder 15 jaar lang de AFAS Tennis Classics. Nadat Haarhuis bondscoach werd en Eltingh als technisch directeur aan de slag ging bij de Nederlandse Lawn Tennis Bond werd TennisEvents in 2017 overgenomen door Team TOC.

Team TOC

Samen met Jacco Eltingh bouwde Team TOC-directeur Eric Kersten de AFAS Tennis Classics in vijftien jaar uit tot het grootste B2B-evenement van Nederland, eerst in Eindhoven, later in Apeldoorn.  ‘Vanaf de allereerste ideeën is Eric met zijn bedrijf Team TOC bij onze activiteiten betrokken geweest. Het voelt dan ook vertrouwd om TennisEvents aan hem over te dragen” aldus Eltingh in 2017, die net als Haarhuis wel nog steeds te boeken is voor clinics en de andere tennisevenementen.

Creatics

Tennis Events is nu in handen van Creatics BV uit Beverwijk. “In tennisland zijn wij zeker geen onbekende”, aldus Jurre Holman van Creatics. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief, je kent ons misschien van de promotionele activiteiten die wij uitvoeren voor de KNLTB rondom toernooien als Libema Open, ABN AMRO Open, maar ook bij de Davis Cup en Fed Cup wedstrijden van Nederland. Sinds enkele jaren zijn we ook de uitvoerende partij voor de Tennis on Tour clinics van de KNLTB. Met de overname van Tennis Events in 2023 kunnen we ons aanbod richting verenigingen, KNLTB, toernooien en tennismerken nog meer vergroten.