Jacco Eltingh in de rol van gastspreker

Gastspreker

De tennistoppers van TennisEvents kunnen ook worden geboekt als gaspreker voor conferenties, seminars of andere evenementen. Als gastspreker delen zij uiteraard de hoogte- en dieptepunten uit hun carrières met de bezoekers, maar vertellen zij ook over onderwerpen als coaching, teambuilding en stress. 

Tennistopper als gastspreker

Martin Verkerk stond in de finale van Roland Garros, Sjeng Schalken haalde drie keer op rij de laatste acht op Wimbledon en Paul Haarhuis en Jacco Eltingh golden jarenlang als beste mannendubbel ter wereld met titels op alle vier de Grand Slam-toernooien. Als gastspreker vertellen onze tennistoppers wat er nodig is om de top te halen, maar ook met welke tegenslagen ze in hun carrière te maken kregen. Tennisliefhebber of niet, de lezingen met onze tennistoppers als gastpreker zijn voor iedereen de moeite waard.

Topsporter en bedrijfsleven

Onze tennistoppers kunnen als gastspreker als geen ander vertellen over de overeenkomsten tussen topsport en het bedrijfsleven. Sjeng Schalken bouwde na zijn carrière aan het succesvolle kledingmerk ‘Sjeng Sports’, terwijl Paul Haarhuis en Jacco Eltingh samen TennisEvents oprichtte en aan de wieg stonden van de AFAS Tennis Classics – jarenlang een van de beste B2B-events van Nederland. Daarnaast zijn ze tegenwoordig respectievelijk bondscoach en technisch directeur van de KNLTB.

Gastpreker of dagvoorzitter

Onze tennistoppers kunnen in verschillende rollen optreden, als gastspreker maar ook als dagvoorzitter. Daarnaast kunnen ze vertellen over een groot aantal verschillende thema’s en onderwerpen.

Mogelijk onderwerpen

  • Wat is het belang van goede communicatie (in teamverband)?
  • Wat is het effect van motivatie op topprestaties?
  • Wat is vorm en hoe belangrijk is het?
  • Hoe ga je om met stress?
  • Hoe zorg je voor een goede balans tussen werk en privé?

Onze tennistoppers boeken als gastspreker?

Onze tennistoppers boeken als gastspreker? Vul het contactformulier in of neem direct contact op met TennisEvents. TennisEvent is bereikbaar via info@tennisevents.nl