Curaçao Tennis Legends

Curaçao Tennis Legends

Curaçao Tennis Legends is de opvolger van de AFAS Tennis Classics. Na 15 succesvolle edities op Nederlandse bodem gingen de legends in 2017 voor het eerst naar Curaçao, met in 2019 onder meer de Franse publiekslieveling Henri Leconte en zevenvoudig Grand Slam-winnaar Mats Wilander in actie.

Curaçao Tennis Legends

Curaçao Tennis Legends wordt gehouden op Santa Barbara Beach & Golf Resort in Nieuwpoort. Op het centre court van Curaçao is het genieten van toptennis van onze legends, maar ook van fijne muziek en heerlijk eten. Daarnaast steunt het evenement de lokale jeugd van Curaçao met het geven van diverse clinics. Kijk voor alle informatie en het laatste nieuws op www.curacaotennislegends.com.

AFAS Tennis Classics

De AFAS Tennis Classics, met grote kampioenen van weleer, heeft inmiddels haar 15e en laatste editie gehad in 2016. De Tennis Classics stond bekend als een sportief evenement met topentertainment, culinaire hoogstandjes, een stijlvolle en ontspannen sfeer en natuurlijk geweldig tennis. Tevens was het een geweldig platform voor bedrijven om zakelijke relaties te ontvangen. Legends die in het verleden deelnamen aan de AFAS Tennis Classics waren onder meer John McEnroe, Andy Roddick en Richard Krajicek.